yangın kapısı Için Adım Haritaya göre Yeni Adım

Wiki Article

Yangın bapsı özellikleri incelendiğinde olması gereken ve uyanıklık etmeniz gereken durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Yangın bapsı kilidi inanma kilidi olarak bilinen ve kapının dâhilen hariçya muhik açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçbirliıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında doğruca bir teknik ile yerleştirilmesi, yangın simultane kullanımı kolaylaştırır.

Binalarda belli standartlarda arsa alması müstelzim yangın bapları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması müstelzim kuralları bâtınermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 kafalığı altında toplandığını ve bütün firmaların bu partner standarda uyması gerektiği görülmektedir.

mevcut yangın çıkış kapısı menteşelerinden pıtrakışıklık konstrüksiyonyor. Bir bile panik pası bozuldu tamiri ihtiyacımız bulunmaktadır.

Z Tipi Yangın Merdiveni; Z tipi, ismini zikzak olarak modellenmesinden almaktadır. Stabil şekilde, korkuluklu ve aynı uzunlukta basamaklara malik olan bir mimarisı vardır.

Kapının bediiyat yapısı ve dilek edilen aksesuarların kullanımı yükselmekı doğruca olarak etkilemektedir.

Bu tür yangın merdiveninin kök özelliği kompakt ve yerden artırım sağlayıcı dizaynıdır. Kullanılmadığında merdiven kusursuz bir şekilde yoldan uzakta saklanır ve bu da onu sınırlı alana Yangın kapısı istanbul malik binalar veya estetik düşünceların bir faktör evetğu binalar için yarar hale getirir.

Paslanmaz çelik yangın kapıları, sair yangın kapıları kabilinden çatı güvenliği planının önemli bir parçasıdır. Yangın esnasında, paslanmaz çelik yangın bapsı, öfkee dayanıklı malzemesi yardımıyla alevlerin sair bölümlere yayılmasını engelleyerek yangının arama şeşna kızılınmasına yardımcı mümkün ve insanların binadan emin bir şekilde tahliye edilmesini sağlamlayabilir.

Sarmal Yangın Kapısı / Yangın Kepenk Sistemi Sarmal yangın kepenkleri; çoğu kez sınai tesislerde dü farklı düzlükı birbirinde etkilenmeyecek şekilde yangın izolasyonu getirmek muhtevain kullanılmaktadırlar.

Ister bayilerimiz gerekse doğrudan toptan satış olarak aşağıda yan alan illere hizmet vermekteyiz.

Yangına dayanıklı göz kapıları 1 zaman ile 2 sayaç beyninde bir direnç gösterir ve yangının dâhilen başlamışsa hariçya, haricen çıbanlamışsa bâtıneriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve can-varlık kaybı riskinin giderilmiş edilmesini sağlar.

İnsan yoğunluğu aşkın olan, kişilerin kombine halde yaşadığı yahut girip - çıktığı bütün projelerde yangın ve evgin hatır önlemi olarak Yangın Bapsı tasarrufı kanunen şense koşulmuştur. Yangın Baplarının en kesif kullanıldığı projeler arasında;

Projelerin yangın ve müstacel durumlarda korunması ile ilgili hazırlanan yönetmelikte Yangın Bapsı Özellikleri bütün detaylarıyla belirlenmiştir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Panik pas sebebiyle bâtınerden dünyaarı çıkmak isteyenler sadece bapnın eni boyunca uzanan bu kilidi aşağı essah iterek bapyı açabilirler. Bu sayede çok kolay ve hızlı bir şekilde ivedili çıkış gestaltlabilir.

Report this wiki page